DSC_6636

DSC_6636

Кенов с нов политически проект, близък по идеи с АБВ

създаването на нов политически проект. Все още не е ясна формулата, по която той ще заработи. Първите срещи вече са направени с представители на структурите на партиите, които се явиха в коалиция "България без цензура" на парламентарните избори на 5-ти октомври 2014 година. Предстои такава среща в Стара Загора с участието на представители на Източна България, в това число и от Бургас.

След като бъде създаден политическият проект, ще стане ясно и участието на предстоящите местни избори. По думите на Кенов БДЦ стои най-близко до идеите на АБВ. Това явно ще предопредели и явяването на вота тази есен.

Стефан Кенов, който напусна "България без цензура" малко, след като стана народен представител от Втори многомандатен избирателен район - Бургас, днес направи първата си официална среща с представители на медиите в новооткритата си приемна. Първата пресконференция на депутата е близо шест месеца, след като положи клетва в парламента. На откриването днес нямаше представители на партиите, с чиито гласове Кенов влезе в Народното събрание - "България без цензура", "Движение Гергьовден", "Лидер".