IMG_6082

IMG_6082

Лапчев положи клетва за втори мандат Надявам се, че ще обедините усилията си за успешното развитие на Царево през следващите четири години, за да превърнете общината във водеща в област Бургас, както и в развитието на туризма. И нека Бог да бъде с вас."IMG_6074 С тези приветствени думи зам.-областната управителка на Бургас Севдалина Турманова се обърна към новоизбрания кмет на община Царево Георги Лапчев, към новоизбраните общински съветници и кметове на населени места в общината.

Зам.-областната управителка връчви на Лапчев огърлицата и ключа на града.
"Да продължим подема, да надграждаме това, което сме постигнали досега, да превърнем община Царево в европейска община", каза кметът Георги Лапчев, след като положи клетва на днешната тържествена сесия в общината.IMG_6073. Той започва своя втори мандат начело на морската община.
Общо 13 са новоизбраните общински съветници от мандат 2015- 2019 г. в община Царево. Осем са от ГЕРБ, 2 от БСП, 2 от "Народен съюз" и 1 от НФСБ. Те, както и новоизбраните кметове на селата Кости, Бродилово, Синеморец, Лозенец, Варвара и град Ахтопол, положиха клетва.

Галерия