DSC_4718

DSC_4718

Мъж заплаши да пререже гърлото на Снежина Маджарова

- Снежина Маджарова. Заплахата е отправена в писмо, което е изпратенон миналата сряда до кабинета на Маджарова в местния паралмент. Тя веднага е подала сигнал в полицията.

Днес от Областната структура на ГЕРБ, където членува и Маджарова, изпратиха писмо, в което изразяват своето безпокойство относно неприятния инцидент. "Тя получи директна заплаха за убийство от реално съществуващо лице, което в писмо твърди, че от телевизията е разбрало, че тя работи за турцизация, гаври се с българите, злоупотребява с положението си и смята да я следи през следващите 5-6 месеца. След, което възнамерява да й отнеме живота.

Всички тези твърдения относно работата на Снежина Маджарова не отговарят на истината, но са породили агресията във въпросното лице, тъй като десетки пъти са развивани в ефира на телевизия СКАТ. Не веднъж сме предупреждавали, че насаждането на омраза по изкуствен и манипулативен начин е опасно занимание. Въпреки това въпросната медия продължава да злоупотребява с доверието на зрителите си и превръща конкретни личности от обществения живот на Бургаска област в мишени на хора с очевидно лабилна психика", се казва в писмото на ГЕРБ.

В момента Снежина Маджарова е в Страсбург, където ще участва в 23-та сесия на Конгреса на местните и регионални власти към Съвета на Европа, който ще се проведе в периода 16-18-ти октомври в Страсбург в качеството си на титуляр на Комисията по актуални проблеми към конгреса. През юли т.г. правителството на България възложи 4-годишен мандат на Маджарова.

Снимка Лина Главинова