SimonaV

SimonaV

Несебърски талант - полуфиналист в конкурс на световна козметична компания

международен онлайн конкурс за певчески таланти на козметичен гигант.

Симона е единствената българка, която ще продължи своето музикално пътешествие до Холивуд в средата на юли. Там тя ще запише своето финално видео за следващия етап от гласуването. В Холивуд всички гласовити участнички ще се срещнат лично с някои от звездните съдии на конкурса, за да получат професионални напътствия, както и звездно преобразяване благодарение на козметичната компания, организатор на международното събитие.

Новите видеа ще бъдат публикувани на адрес: www.avonvoices.com на 22 юли, като всеки ще може да даде гласа си за талантливото българско момиче до 26 август.

Симона очарова онлайн публиката и експертното звездно жури с уникалните си глас, бленда и харизма, които демонстрира с изпълнението на песента "Holding Out for a Hero".

21 – годишната Симона, чийто талант бе поощрен от Община Несебър със стипендия за даровити деца през 2009 г., се е впуснала в музикалното предизвикателство, защото "това е уникален шанс за професионално развитие, за сигурни музикални успехи, много натрупан опит и емоции". Тя е преминала първото сито от над 6000 видеоклипа от цял свят, стига до втори кръг на конкурса, като се състезава с още 99 участнички, сред които и 6 българки, а сега е сред 25-те, които ще се борят за оценката на публиката и звездното жури.

Финалът на състезанието е тази есен, като от 25-те участнички ще останат само 10 финалистки. Те ще пътуват до Ню Йорк, за да се срещнат със знаменитите съдии и да запишат химна на конкурса, създаден от Даян Уорън. Десетте дами ще дебютират на живо на 2 ноември по време на годишната гала вечер на фондацията за жени нa "Avon" в Ню Йорк. Тогава ще бъдат съобщени и имената на двете победителки в конкурса, една от които – представител на козметичната компания, а другата – избрана от широката аудитория. Те ще получат възможност да запишат свой собствен албум.
Финалистките ще бъдат избрани чрез онлайн гласуване и вот на експертното жури, чиито членове са лидери в музикалната индустрия.

Талантливата Симона Велкова неведнъж е трогвала с вдъхновените си изпълнения ценителите на певческото изкуство и любителите на хитове, утвърдили се с годините. Пожелаваме й да продължава да блести със същия плам и устрем към победата и на световните сцени.