Zvezdi

Zvezdi

Овни - успехът ви е сигурен

Венера ще се намеси и ще се наблюдава охлаждане и недоверие у двойките. Периодът е благоприятен за решения на финансови въпроси, преговори, подписване на договори, решаване на спорни въпроси. В разговорите спазвайте дадената дума. Ако търсите работа, периода е двузначен. Едната от страните ще преразглежда условията и ще се отметне от обещанията си. Уреждайте делата си с чар.

 

 

 

 

През декември Овните да са сдържани, за да избегнат конфликти, Телците да не проявяват излишна смелост в приказките. Близнаците да не се набиват на очи пред началството. Раците да избягват необмислени действия и постъпки. Лъвовете да забравят за предразсъдъците си и да не слушат чуждото мнение. Девите да се оттеглят от делата си и да обърнат внимание на семейството. Везните ще постигнат хармония, само ако се променят вътрешно. Скорпионът ще се грижи за по-възрастни роднини. Стрелците да избягват съблазънта. Козирогъг да действа екипно, не сам. Водолеите да стоят настрана от авантюри. Ако са търпеливи и сдържат емоцията, Рибите ще увеличат приходите си.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 09-15.12, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще имате възможност да доказвате качествата си пред лидери и пред началници. Успехът и признанието ви са сигурни. Всички тези събития ще се съпроводят с вашата прословута гордост, която може и да омаловажи аплодисментите към вас. Удовлетвореност обаче ще получите.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - За да се придвижвате още напред, потърсете мнението на по-възрастни роднини.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, при вас се очертава разширение от всякакво естество. Материално, духовно, нов опит и резултат от него. Дава ви се общуване с чужденци или хора изповядващи друга религия. Това още повече ще разшири кръгозора ви. Сблъсъци от какъвто и да е характер само ще допринесат за вашето изтъкване.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Посещавайте културни или политически сбирки.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, ще се срещате с представители на властта. За добро е. Ако сте имали споразумения с тях, сега ще ги подновите. Звездите ви дават голям шанс да участвате във фондации, да инвестирате на борсата, да влагате средствата си в институции. Нови идеи ще се зародят в главата ви.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Всякакви необичайни методи на действие можете да използвате да обогатите себе си и околните.

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, чакате момента, в който да подобрите емоционалното си състояние. Да подобрите начина си на живот, ако боледувате да се стабилизирате. Ето го и моментът. При нужда се допитвайте до по-възрастни роднини. Било за рецепти, било за нови подходи. В работата имате шансове да подобрите материалния си статус.

 

 

СЪВЕТ – Търпение се иска от вас.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, много ще мислите. Е, дошло му е времето. Ще се нижат дни, ще живеете с миналото, ще ви се иска да сте постъпвали по друг начин. Внимавайте да не загубите представа за времето и се опитвайте да запазите самоконтрол, каквото и да става. Не изпадайте в униние.

 

 

СЪВЕТ – Търпение.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, духовността нараства при вас. Потребността от духовна храна също. Няма да имате много време за това обаче. По-добре се срещайте с организации с дарителска цел и се намесете във финансовите им дела. Така хем ще се чувствате „нахранени“, хем ще бъдете полезни. Очертават ви се разходи за курсове, обучения.

 

 

 

СЪВЕТ – Дайте си стоп на критиката.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, съдбата, животът ще ви даде урок тази седмица. И вие също като лъвовете ще се взирате в миналото и ще изпадате в самосъжаление. Какъвто и неуспех да сте имали в миналото, не преувеличавайте. Не допускайте негативизмът да ви завладее, нищо че се чувствате като в окови.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Изчакайте периодът да отмине и планирайте нови дейности.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, изисканост и благородство изискват звездите от вас. Дават ви се светски срещи и много контакти, но за да извлечете полза от това бъдете самата прелест. Полезното с приятното ще вървят ръка за ръка. Ще ви предложат изгодно партньорство или сътрудничество.

 

 

 

 

СЪВЕТ – С власт имащите дръжте позицията на съглашението.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, отново проблеми с по-възрастни роднини при вас. Отдавна трябваше да разрешите това, но тъй-като все го отбягвате нещата се задълбочават. Консервативните ви подходи въобще не са на място. От вас се иска модерно мислене и акт на благодарност към по-възрастните. Упражнявате власт и влизате в конфликт със себе си. Ще се окажете между два бряга без брод.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Мислете за нов подход и сложете ред.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, много ценен период за вас. Дано го осъзнаете, защото работата с която ще се заемете е доста скучна, като материя, но пък ще ви даде страхотни възможности да покажете знанията си и да увеличите контактите си. Ще получите и помощ и то от висшестоящи, които отдавна са оценили възможностите ви.

 

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – От вас се очаква добра организация и план.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, бъдете решителни и организирани цялата седмица и на физическо, и на интелектуално ниво. С каквото и да се заемете използвайте знанията си от предишен опит, не залагайте на нови, непроверени методи. Не се опитвайте по най-бързия начин да разрешавате, каквото и да било. Периода е муден, такаче съобразате се с това. Участвайте в сбирки за позитивно мислене.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Обърнете внимание на физическата активност.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, няма да успеете да подредите дните си. Хаосът е налице. Трудно ще избирате път на действие. Ще ви се струва, че само вие имате работа, че всичко се възлага само на вас. Разочаровани ще сте и за това ви препоръчвам да се занимавате повече с духовни дейности, практики, артистични изяви.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Много внимателно действайте с парите.