Базарът ще се проведе от 09.00 до 13.00 часа в събота

Базарът ще се проведе от 09.00 до 13.00 часа в събота

Пазар на даровете ще се проведе за първи път на 8-ми юли на площада в град Черноморец. От 09.00 до 13.00 часа творци от региона и производители на био храни ще предлагат своята продукция. Идеята е, не само да се предложи чиста храна и уникални произведения, а и да се създаде едно общество, основано на доверие и любов, което желае да бъде свободно и обединено чрез неговите интереси и желания за живот без ограничения, с повече емпатия и приятелства и то да зарази всеки, който се нуждае от красота и чиста храна за тялото и за очите.

Добре дошъл е всеки, който има нужда от приятели и от възможност да покаже на какво е способен, или да подкрепи творците.

Какво ще намерите на първия по рода си Пазар на даровете?

Бижута от кристали, всеки от които носи своята магия и сила. Ръчно направени кремове от природни продукти, които правят чудеса с кожата, а и зареждат с положителна енергия. Уникална нейрографика, чуден домашен мед. Кашпи със скандинавски мъх и рози от пластичен сапун. 

За добро настроение се предлагаха и други свещници от керамика във формата на къщички за феи и джуджета и с ароматни свещи, ухаещи на лавандула и ванилия, както и къщички на магьосници и вълшебници, пълни със сладко от зелени смокини.

За почитателите на бижутата ще се предлагат сребърни с полускъпоценни камъни, както и със специалните камъни за енергия и жизненост.

Радост за очите, радост за душата, много усмивки и нови приятели, интересни и запомнящи се разговори – това ще ви очаква на 8-ми юли в центъра на Черноморец.