PR на Джони Деп не си платила за прическата

От думите й станало ясно, че е PR на известни персони, чиито имена не можела да назове. Неизвестната дама си издухала косата, направила си маникюра и педикюра и напуснала салона без да плати. "Жената, която обслужихме и тази, която е на клипчето, което се върти в интернет е една и съща. За нея казаха, че била PR на Джони Деп", каза пред Chernomorie-bg фризьорката Мери Петрова. Тя лично направила прическата на т.нар. PR. Дали и колко е VIP тази жена и дали се грижи за имиджа на известните не става ясно, но едно е сигурно, че криейки се зад маската на тайнствеността не плаща за услугите, които ползва. Сметката й не я била покрита и от хотела.

Същата жена се появи в клипа, който разбуни духовете в Бургас в събота следобед. На него се вижда една жена, която влиза в хотела с мъж с шапка като на Джони Деп. Авторът на видеото с недотам добро качество изрича на човека до себе си (чува се женски глас): Това е Джони Деп, снимай го. Изреченото име и кратките кадри трябваше да убедят всички, че човека на видеото е холивудската звезда. Така носела и мълвата сред работещите в хотела. От близо два месеца се шушукало от ухо на ухо, че очаквали да пристигне през август много известна личност, която обаче не била назована по име.

Дали това е бил Джони Деп с PR си или не сигурно няма да стане ясно. Едно е сигурно обаче - въпросната дама явно не е свикнала да плаща сметки. Оказва се, че не само тя е некоректна, но и управата на хотела. Преди близо два месеца Мери Петрова била поканена да работи във фризьорския салон. Два пъти лично й звънял Стоян Караненов - синът на собственика на хотела Димитър Караненов. За да приеме предложението, тя затворила собствения си салон, където от години работи и има изградена клиентела. Наела екип, закупила козметиката, с която от хотела настоявали да работи, организирала и семинар за през септември. И докато инвестирила време и опит зад гърба й от хотела сключили договор със стилист Капанов. Миналата седмица Капанов бе засечен в кафе-сладкарницата на "Приморец". Явно идването му предизвестило бъдещето на салона. "Това е некоректно отношение от страна на управата. Не може да настояват да работим за тях, а зад гърба ни да сключват договор с друг. Излиза, че два месеца и половина сме запълвали дупката, за да не стои студиото им празно", коментира Мери Петрова.