IMG_9916

IMG_9916

Рожденият ден на "MASTERHAUS" се превърна в панаир на майстора

Организаторите на празника се погрижиха, както за най-малките, така и за по-големите си приятели. В програмата на панаира се включиха някои от дългогодишните партньори на строителния хипермаркет, добре познати брандове като "Baumit",DSC_3511 "Bosch", "DeWalt", "Мегахим", "Sika", "Wagner", "Weber", "Ytong" и "Office 1 superstore". 

На сцената пред магазина се качиха деца от ОДЗ "Моряче", спортен клуб по художествена гимнастика "Черноморец", танцьорите от фолклорен ансамбъл "Атанас Манчев",DSC_3538 бургаският певец Георги Дюлгеров и неотразимият актьор Краси Радков, който освен, че забавляваше гостите на празника, раздаде наградите от конкурса "Забавни моменти от моя ремонт с MASTERHAUS".DSC_3520
"Днешният празник, посвещаваме на всички вас настоящи и бъдещи клиенти и подаряваме този т.н. "Панаир на майстора", тук в "Дома на майстора" "MASTERHAUS", на всички наши приятели,DSC_3545 на нашия екип - служители на фирма Бошнаков, и на всички бургазлии, тези прекрасни хора, които живеят в най - добрия град за живеене - любимият ни Бургас!",DSC_3567IMG_9755 споделиха от ръководството на "Бошнаков" ЕООД.