Ulica_Burgas

Ulica_Burgas

В Бургас - улици с препятствия. Откъде да мина?

на града. Причина за това са разбитите тротоари и бордюри, зейнали дупки, неправилно изхвърлени строителни отпадъци. В това може да се убеди всеки, който изминава пеша разстоянието от офиса си до институциите или до дома си.Ulica_Burgas1

Едно от местата с препятствия се намира на улица "Иван Шишман" в центъра на Бургас. Тротоарът е до сградата на Агенцията по вписванията и е в това състояние от години, не от вчера. Явно този участък ще продължи да създава проблеми на пешеходците, които са принудени да слизат на улицата, за да заобиколят натрошените плочки, по които трудно се стъпва. Дано след като започне ремонтът на градинката пред Агенцията по вписванията, да се намерят и десетина здрави плочки, с които да се подменят настоящите.

Екипът на "Черноморие" ще продължи "да открива", а това не е никак трудно, места с препятствия в града, които да показва на общинарите. Все пак, не само от нас, но и от администрацията зависи градът да има по-добър облик и да е достъпен за всички жители. Ако и вие се сблъсквате с такива гледки - снимайте ги и ни ги изпратете, ние ще ги публикуваме.