DSC_8391

DSC_8391

В НФСБ без преференциален вот. Симеонов: Вреден е

вот на предстоящите местни избори, които ще се проведат на 25-ти октомври. "Този 7% преференциален вот е вреден за хората с болни амбиции, които искат да пренаредят листата. Нашите кандидати ще подпишат декларация, че няма да използват преференции. Ако това стане, ще се приеме за неколегиалност от тяхна страна", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който представи днес листата с кандидати за общински съветници в Бургас и кандидати за кметове в Бургас и региона.

Водач на листата в Бургас е Ангел Божидаров - областен координатор на НФСБ и два мандата съветник. На второ място е Георги Дражев - един мандат съветник, трети е д-р Бойко Миразчийски - кандидат за кмет на НФСБ, четвърти - Ивайло Вагенщайн - председател на Общински съвет на НФБС - Бургас център, пети - Милен Ненчев - бивш шеф на РДНСК, шести - Делян Иванов - два мандата съветник, седми - Мария Петрова - организационен секретар на НФСБ, осми - адвокат Антон Стоянов, девети - Кеворк Дадурян - журналист, десети - Севдалина Пенева - журналист.

"При нас няма да видите екзотични птици, като спасители на плажа. При нас са хора, които даряват, а не шмекеруват. Бургазлии трябва да избират между Коджакафалията и Петьо Пандира", допълни Симеонов.

Александър Георгиев - Коджакафалията е най-големият дарител на Бургас, а Петьо Пандира е местен зевзек - б.а.

Галерия