zodiac_picture_images_432129685

zodiac_picture_images_432129685

Вижте кои са хубави дни, според зодията ви

на есента организмът ни реагира и за съжаление понякога с видими белези - по кожата, ноктите, косата, очите.

 

 

 

Живей мъдро. По-добре гладувай, но глупости не яж!

 

 

 

 

Октомри  ще е доста интересен месец с ретроградността на Меркурий и с Лунното затъмнение. Това ще засегне сферата на взаимоотношенията. Бъдете пестеливи на думи, за да не обидите някого и дълго да съжалявате. Контролирайте емоциите отново. Месецът е на преосмисляне, на време за усвояване на уроци, които сме пропуснали, време за поправяне на стари грешки, на връщане на дългове. Това трябва донякъде да ни радва за възможността да пробваме пак. Ще има проблеми с комуникацията, с транспорта. По възможност отложете пътуванията и купуването на техника. Не започвайте нова работа, не подписвайте важни договори - отложете ги за средата на следващия месец. Възможни са дежа вю-та.

 

 

 

През октомври Овните да не решават кадрови въпроси, Телците да заемат изчаквателна позиция, Близнаците ги чакат изненади, но да не се отпускат, а да посрещат предизвикателствата на съдбата. Раците да не губят чувството за мярка, за да не останат без пукната пара. Лъвовете да запазят мненията за себе си в противен случай думите ще се използват против тях. Девите да си останат последователни и решителни. Везните да не мятат гръм и мълнии, а да се щадят. Скорпионите не за пръв път ще бъдат поставени пред избор. Препоръчвам да изберат практическата изгода. Стрелците ще ги измъчват съмнения, породени от подсъзнателните им страхове. Козирозите да не привличат внимание към себе си, а тихичко да гонят целите си. Ако Водолеите имат планове, през октомври ще ги реализират. Ако нямат, да не бездействат и да мързелуват, а да се заемат със себе си. Рибите да не слушат, какво ще кажат хората, да не чуват подмятанията по техен адрес, за да не загубят нюха си, следствие на което грешките могат да следват една след друга.

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 14-20.10, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, и на вас ви дойдете времето да поразпуснете. Подходящо време за развлечения, пазаруване. Не губете мярката обаче в харченето, за да не се наложи още от средата на седмицата да започнете пак да спестявате. Право пропорционално с харченето, нараства и обемът от работа. Имате достатъчно енергия да се справите на всички фронтове.

 

 

 

СЪВЕТ - 18.10 ви е хубав ден.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, промените при вас продължават. Имате страхотна възможност да получите по-висока длъжност. Ще зависите обаче от по-високопоставени от вас или от по-възрастни в колектива от вас. В личен план - страсти. Вероятност от нови запознанства и любовни романи, но първо подредете задачите си в работата.

 

 

СЪВЕТ - 19.10 ви е хубав ден.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

Близнаци, финансовото ви положение се подобрява и то благодарение на труда ви. Самочувствието ви също ще нараства, само не се възгордявайте прекалено. Нека видът ви е да на уверен в себе си човек. Оставете песимизма настрана. Приключете по-важните проекти и договори, но не започвайте нови.

 

 

 

 

СЪВЕТ - 14.10 е вашият ден.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, избягвайте конфликти с бизнас партньори. Нещо не е както трябва. Постъпвайте и обмисляйте всичко много внимателно. В любовта взаимоотношенията все още са обтегнати. Съветвам ви да изчезнете за малко. Не се забърквайте във флиртове с неясен завършек.

 

 

 

СЪВЕТ – 16.10 ви е силен ден.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, с нижете изискванията си към обкръжаващите ви хора. Не натяквайте едно и също, само и само за да ви забележат. Само с ослепителна усмивка ще избегнете огорченията. От вас се иска сега да дарявате повече топлина и да сте малко по-романтични.

 

 

СЪВЕТ – 17 и 18.10 са ви много хубави дни.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, решителни, дейни, типични сте сега. Обстановката се нормализира покрай вас или просто вие я приемате. Съумявате да упражнявате контрол и у дома и на работното място. Срещи със стари колеги, съученици, от които оставате изненадани, но дълго ще си спомняте за приятно изживяните моменти, от тези невероятни срещи.

 

СЪВЕТ – 19.10 ви е важен ден.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, възвръщате се в нормално положение. Венера ви взема под крилото си. Отдавна не сте били толкова красноречиви. Каквито и разногласия да се появяват при вас, всичко ще става както вие го искате. Отделяйте време и за чист въздух, разходки. Още сте в сатурнова дупка, така,че ще ви е от полза.

 

 

СЪВЕТ – 14.10 ви е хубав ден! Честито и на рождениците тогава!

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, финансови промени при скорпионите. С малко повече усилия от ваша страна, можете изцяло да промените финансовия си статус. След сряда избягвайте конфликтите и разправиите. Ако ги допуснете, чак след 20.10 ще имате възможност да ги изгладите.

 

 

СЪВЕТ – 15 и 16.10 са ви хубави дни.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, загърбвате работата и обръщате интереса към себе си. Ще ви вълнува външният ви вид. Това е добре, защото угледният човек винаги печели,но забравяте за старите си планове и задължения, които искат реализация. Ако не ви достигат умения, потърсете по-ерудирани от вас. Не е срамно.

 

 

 

 

СЪВЕТ - 17 и 18.10 са ви хубави дни.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, оттеглете се от обществения живот за малко. Около вас - интриги, сплетни, завист. Бъдете неутрални. Не се предоверявайте в новите запознанства. Ръководството ви е забелязало и оценило. Това още повече подклажда огъня у неприятелите ви.

 

 

 

СЪВЕТ – 19 и 20.10 са вашите дни.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, започнете нещо ново. Най-добре е да учите, за да преосмислите с нов прочит приоритетите или грешките си. Натрупаният опит последните седмици ще ви е от голяма полза. Продължавайте да сте последователни и хармонията няма да ви напусне.

 

 

 

СЪВЕТ - 14.10 ви е хубав ден.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, доста амбицирани сте. Не се занимавайте с рутинна работа, а поставяйте нови проекти. В края на месеца ще имате възможност да блеснете с качества, но трябва сериозно да се подготвите още сега. Репутацията ви расте.

 

 

СЪВЕТ – 15 и 16.10 са ви хубави дни.