Яна Огнянова отново ще разсмива бургазлии

Яна Огнянова отново ще разсмива бургазлии

Творческият тандем Здрава Каменова и Яна Огнянова за пореден път ще провокира зрителите в Бургас с развихрената си фантазия на тема: "Женската същност и взаимоотношенията между мъжа и жената".

Те ще представят великолепната комедия "Жената е странно животно" на 2-ри септември от 20.30 часа в двора на експозиционен център "Флора". Представлението се играе вече шести творчески сезон и винаги салона на камерната зала в "Сълза и смях" е пълен!

"Посланието на спектакъла е, че една жена може да е всичко, което пожелае - дори и да се чувства като кучка или буболечка. Въпрос на нагласа и период в живота й. Това, което е общото между всички тези състояния, е търсенето на себе си и любовта. Какъвто и да си, винаги търсиш любов! Това е ключът", споделя Яна Огнянова - позната от от "Шоуто на Николаос Цитиридис".

"Когато играеш един и същ спектакъл в дълъг период от живота си, той става част от тебе  и претърпява промените, които и актьоррът преживява. Така и представленията "растат" с мен и се трансформират Всеки път откривам нещо ново, което ме изненадва", допълва Яна Огнянова.

Галерия