620775

620775

Ахмед Сюлейман е новият новият областен лидер на ДПС

Сюлейман бе избран на поста на провелата се вчера изборна конференция. За поста бяха издигнати четирима като в края на конференцията се стигна до балотаж.

"Имаме и експерти и се надяваме да направим добър екип.Залагаме и на нов стил на работа управление и целта ни е да повдигнем духа и ентусиазма на нашия избирател в региона", каза Сюлейман. Още преди да бъде избран Ахмед Сюлейман бе категоричен че ще спечели поста. Той допълни, че партията трябва да заложи на младите, които имат по-голяма енергия и потенциал. Новият областен лидер на ДПС ще разчита в бъдеще на опита на по-възрастните членове на партията и ще продължат да работят заедно.

Ахмед Сюлеюман е бил три мандата - от 1999 до 2011 година, кмет на село Рудина, община Руен. В момента е втори мандат председател на общинското ръководство на ДПС Руен, действащ общински съветник и от една година е зам.-председател на Общинския съвет в общината. Издигнал се е в редовете на партията от младежките структури на ДПС и е бил член на Националния съвет на младежкото движение. Семеен е, с две деца.