На 23-ти февруари акулите ще играят на стадиона си

На 23-ти февруари акулите ще играят на стадиона си

ФК "Черноморец" - Бургас има административен директор. Постът заема Калоян Панайотов, който и преди е изпълнявал длъжността в клуба, както и в тима на ОФК "Поморие".

Същевременно, ръководството на "Черноморец", футболистите от Детско-юношестката школа и техните родители изказват специални благодарности за оказаното съдействие на един от най-отдадените привърженици на отбора Костадин Ралев за участието на родените през 2003 година в международния турнир "Пирин къп". Спечелената от надпреварата титла я посвещават именно на него. Припомняме, че родените през 2003 г. "акули", водени от Нено Ненов, победиха на финала ЦСКА-София, след изпълнение на дузпи.

На финалната права пък са ремонтните дейности на стадиона на клуба, който ще бъде готов за първия пролетен кръг в Трета лига. На 23-и февруари "Черноморец" посреща градския си съперник "Нефтохимик" в дерби, което се чака от всички фенове в града. Много сериозни средства бяха инвестирани в ремонта на съоръжението през последните месеци, като парите бяха осигурени от спонсори, от самия клуб, както и от фенове и приятели.

Галерия