"Акулите" тренират във фитнеса на "Лазур"

Футболисти на "Черноморец-Бургас" и "Черноморец-Поморие" са решили като истински професионалисти да започнат предсрочно подготовката си, която стартира съответно на 9-ти и 11-ти януари. Днес да правят упражнения за сила на мускулите бяха дошли играчите на четвъртите в "А" група  Николай Кръстев и Цветомир Цонков, а компания им правеха поморийските "акули" Велин Дамянов и Георги Петков. Таранът Георги Чиликов, който също тренира интензивно, предпочете да разнообрази фитнеса с крос по алеите на Морската градина.

 

В "Черноморец-Бургас" от утре един по един от родните си места започват да се завръщат чужденците. Пръв това вече стори германецът Йохен Зайц. Бранителят се прибра още на 2-ри януари, тъй като е български зет и отдели повече време за гостуване със семейството си на тъщата и тъста в Хасково. Утре с различни полети в София кацат бразилецът Дуду и Нилтон Кардосо от Кабо Верде. На 8-ми януари се прибират португалецът Марсио Нуно, сърбинът Александър Стоймирович, германците Паскал Борел и Матиас Морис, аржентинците Адриан Фернандес и Роберто Карбони, венецуелецът Хектор Гонзалес и тунизиецът Енис Хайри.

Тръбата свири "сбор" за "акулите" на 9-ти януари от 14.30 ч. От неделя мениджърът Красимир Балъков качва отбора на 5-дневен лагер в Пампорово.