Алтернатива са и редовните нощни курсове, които са през шестдесет минути и се таксуват. Снимка Архив Черноморие-бг

Алтернатива са и редовните нощни курсове, които са през шестдесет минути и се таксуват. Снимка Архив Черноморие-бг

Безплатен транспорт ще бъде осигурен за членовете на секционните избирателни комисии в община Бургас в изборната нощ. На 26 май в България ще се проведат избори за членове на Европейския парламент.

Безплатният превоз ще се осъществява от спирка "Зорница". Който желае да го използва, ще трябва да следи за автобуси с надпис "Избори".

Часове на тръгване от спирка "Зорница" - 0:30; 01:30; 02:30; 03:30; 04:30 часа. 

Маршрут на автобуса - от спирка "Зорница", булевард "Стефан Стамболов", булевард "Никола Петков", улица "Петко Задгорски", улица "Транспортна", булевард "Стефан Стамболов", булевард "Тракия", улица "Янко Комитов", улица "Даме Груев", улица "Струга", улица "Одрин", улица "Христо Ботев", булевард "Иван Вазов", улица "Индустриална", булевард "Чаталджа", булевард "Захари Стоянов", улица "Георги Попаянов", улица "Апостол Войвода", булевард  "Ал. Г. Коджакафалията", улица "Въстаническа", улица "Захари Стоянов", от спирка "Зорница".

Освен изброените безплатни курсове, алтернатива са редовните нощни курсове, които са през шестдесет минути и се таксуват. Те са с часове на тръгване 00.00, 01.00, 02.00, 03.00, 04.00 часа. Тоест през цялата нощ в Бургас ще има превоз на всеки 30 минути, като половината курсове ще са безплатни, а останалите с билетче.