GERBS1

GERBS1

Бившият областен и кметът на Бургас слушат лекция на Цветанов

- Константин Гребенаров и кметът на община Бургас Димитър Николов, който е и в националното ръководство на партията, слушат лекцията на зам.-председателя Цветан Цветанов. Бившият вътрешен министър участва в двудневен семинар, който се провежда в морския град с регионалните структури на партията. В началото на семинара днес Цветанов раздаде партийните книжки на новоприетите членове.

GERBS

"Всяка седмица организираме семинари по места и на тези срещи си казваме реалните проблеми, обсъждаме всички предпоставки за подобряване на работата ни. Партията минава през изключителен период на своето съществуване, когато си в опозиция виждаш кой е бил искрен в намеренията си", каза Цветанов. Според него, трябва да има незабавни предсрочни избори. "Протестите в България продължават над 160 дни. Кажете ми кога сме издирвали протестиращите през февруари месец или сме записвали личните им карти, както се случва днес в София, тази полицейщина, която се шири?GERBS2 За бизнеса и икономиката на една държава е важно да има стабилност. Новите избори са необходими, за да продължи развитието на България и работата на кметовете ни, които сега са пресирани. да продължи. Бургаска област е сред атрактивна общини, а развитието на всяка община минава през европейско финансиране, което може да бъде изгубено през следващия програмен период заради управлението на Тройната коалиция", смята зам.-председателя на ГЕРБ.

Кметът на Бургас Димитър Николов сподели, че подобни семинари са, на които се обсъждат актуални въпроси и проблеми, са необходими.

В семинара участват областният лидер и депутат от ГЕРБ Димитър Бойчев, настоящи депутати, общински съветници, членове на партията.