DSC_2316

DSC_2316

Бившият PR на БСП става говорител на Мосинов

Тя ще отговаря за медийната политика и визия и представянето й пред медиите. Това обяви избраният преди 2 дни за председател на червената партия в града. До две седмици той ще каже и с кои хора ще работи в Изпълнителното бюро. Броят му ще бъде 11 души. "Някои от хората, които работиха с досегашния председател Павел Маринов и изразиха подкрепата си за мен, ще бъдат част от бюрото", каза Мосинов.

До избора му се стигна, след като досегашният местен лидер Павел Маринов бе избран за депутат, а след като положи клетва в Народното събрание бе назначен и аз областен управител на Бургас.

Името на Дарина Стоянова е първото, което новият шеф на БСП Бургас обяви публично. Стоянова е журналист, има юридическо образование и отговаряше за връзките с медиите и по времето на управлението на Димитър Стоянов. На последните местни избори Дарина Стоянова се размина с влизане в Общинския съвет. През май т.г. тя бе и в листата за народни представители на "Коалиция за България", но този път на неизбираемо място.