Очаквам добър резултат от листата ни за Общински съвет, каза кандидат-кметът Николай Тишев (в средата). Снимка Черноморие-бг

Очаквам добър резултат от листата ни за Общински съвет, каза кандидат-кметът Николай Тишев (в средата). Снимка Черноморие-бг

Коалиция "БСП за България" влиза в предизборната надпревара с амбицията да промени модела на управление в Бургас. "Очаквам добър резултат от листата ни за общински съветници. Средната възраст на кандидатите ни в първата десятка е под 45 години. Имаме и силна гражданска квота и съм сигурен, че тя ще успее да пренареди листата. Това може да стане с 750-850 гласа. Знам, че не е лесно, но не е невъзможно", категоричен бе Николай Тишев кандидат за кмет на Бургас от коалиция "БСП за България" и водач на листата с кандидати за общински съветници.

"Заставаме зад идеите на БСП и зад кандидата за кмет, г-н Тишев. Ще направя всичко възможно да победим на предстоящите местни избори", каза Пепа Петкова - коалиционен партньор от ПП "Български социалдемократи" и кандидат за общински съветник в листата.

"Ако успеем да спечелим изборите, ще променим модела на управление. Мнозинството в Общинския съвет не е полезно за никого. Защото дневния ред на администрацията, не е дневния ред на хората", допълни Живко Господинов - общински председател на БСП - Бургас и кандидат за общински съветник.