DSC_0400

DSC_0400

БСП в Айтос празнува 120 г., закрива кампанията с концерт отпразнуват тази вечер заедно 120 години от създаването на Айтоската партийна организация. Председателят на червените в града - Андрей Андреев, връчи и юбилейния почетен знак на най-заслужилите партийци, политически дейци и кметове, издигнати от БСП. Гостите на празника бяха поздравени от областния лидер и кандидатDSC_0364 за европейски депутат Николай Тишев. "Благодаря на всички, които отделиха от времето си и енергията си, за да се включат в тази кампания. Вече сме на финала. На 25-ти май всеки трябва да си отговори на два въпроса: на къде иска да се развива Европа и на къде искаме да върви България? Дали искаме да продължим по пътя, по който върви DSC_0386правителството на Пламен Орешарски вече 11 месеца или да се върнем назад към времето на Бойко Борисов и Цветан Цветанов", каза от сцената на читалището Николай Тишев. И призова членовете на партията да направят последни усилия и да убедят съседа, роднината, приятеля да отидат и да гласуват на 25-ти май с бюлетина №15.

"Беше тежка и уморителна кампания, но съм сигурен, че ще се поздравим с успех и че левите сили са готови да управляват", заяви и депутатът от "Коалиция за България" Атанас Зафиров.
Празникът, посветен на годишнината на партийната организация в Айтос, продължи с изпълнения на танцови формации "Генгера" и "Мисис" и с песните на Татяна Йотова.
Сред гостите бяха и зам.-областният управител Евгени Врабчев, Георги Тодоров и Любомир Пантелеев - членове на Националния съвет на БСП, общинското ръководство на БСП Карнобат.