wasp-poster2

wasp-poster2

Бургас - спирка в турнето на W.A.S.P. - видео в Бургас на 4 август тази година. Ангажиментът потвърдиха организаторите от М.Е. Music. Бандата ще забие на сцената на Летния театър от 19.00 часа. Продажбата на билети стартира на 18-ти февруари в 9.00 часа. Промоционална цена за първите 200 билета е 35 лева. Цената на билетите на редовна продажба е 45 лева, а в деня на концерта - 50 лева. 

Билети за концерта на W.A.S.P. могат да бъдат закупени на касите на Тикетпро в цялата страна, както ив големите вериги магазини, бензиностации и в интернет.
W.A.S.P. е безспорно е една от най-ярките легенди в рок музиката вече повече от 30 години. Бандата е създадена в Калифорния, САЩ, през далечната 1982-ра и през своята дългогодишна кариера печели милиони фенове по цял свят. В дискографията си W.A.S.P. имат 14 студийни албума, 2 от които със златен статус и продажби от над 50 милиона копия, както и стотици концерти на пет континента.
Шоуто на W.A.S.P. в Бургас е част от мащабното юбилейно турне на бандата "30 Years Of Thunder"', което стартира през 2012 г. от Лондон и продължава и до днес. До момента гастролът е преминал през десетки държави, а музикалната критика го определя като най-доброто шоу на W.A.S.P. за всички времена.
http://www.youtube.com/watch?v=SnQvZMil_Ks