DSC_0158-1

DSC_0158-1

Български брандове и производители влизат в "Странд"

каза на пресконференция днес Дейвид Кауърд - изпълнителен директор на "Странд Бургас".

"Това ще бъде първият у нас открит лайфстайл център. STRAND1Такива има по цял свят - Атина, Ливърпул, Лас Вегас, Лос Анджелис, Сидни. Избрахме Бургас, защото е едно прекрасно място с фантастичен климат и с потенциал да се развива, както и да привлича клиенти от региона и чужбина", сподели Мариела Остенд - инвестиционен директор на "Странд" Бургас.

Центърът ще е на три нива с първият по рода си у нас 750 инчов екран, който ще дава възможност за реклама и презентации, както и да се използва по време на концерти и фестивали, които ще се организират тук. Той е решен в стил арт деко с въжен лифт и богата естествена растителност.

Той разполага с паркинг с 760 места и невероятна система за паркиране, която показва свободните места и дава възможност да не забравят клиентите, къде са паркирали.DSC_0172-1

Центърът ще предложи уникална възможност за забавление - боулинг зала с 10 писти, открит сувенирен базар, хранителни зали, където ще се продават продуктите на родни производители, в това число и от региона, акцент ще има и върху винопроизводителите.

Търговската променада ще събеде мултиплекс киното с 8 зали, детския развлекателен център, местата за хранене, като се набляга на бавното хранене и различните видове кухни и други.

В "Странд" се стремят да превърнат пазаруването в забавление. Тук ще отворят врати магазини на известни и утвърдени български брандове. За първи път ще има и зона за outlet, където водещи световни марки ще предлагат продукцията си.

В изграждането на лайфстайл центъра, собственикът - Зет Би Ес" ЕООД е инвестирал 40 млн. евро. Тук ще бъдат разкрити 1000 работни места. Водят се преговори с община Бургас за удължаване на линията по проект "Интегриран градски транспорт", така че автобусите да стигат до центъра и да улеснят клиентите.

Снимки Етелка Пирева