DSC_4074

DSC_4074

Бяло вино и шоколадови трюфели за представянето на "Аз съм принцеса..."

остъстваше третата авторка - Еми Цветкова, която по обективни причини не успя да пристигне за събитието. То обаче се превърна в среща с приятели и вече последователни читатели на текстовете на трите авторки. И сякаш по естествен път се роди и отговора на въпроса: "Какво следва сега?" - продължението. Такова със сигурност ще има. В тайна обаче остава времето, когато ще се появи втората част на "Аз съм принцеса...". Книгата съдържа текстове, написани с много чувство за хумор и самоирония, зареждащи и даващи отговори как да намерим принца. "Докато Десислава е по-романтична, Гергана по-директна, то Еми като каже нещо и отсича", така определи стила на писане на трите авторки тяхна читателка. Въпреки че, текстовете са различни, те се обединяват в едно и "полягват" меко в прегръдката на корицата, нарисувана от Невена Ангелова. "Това е първата книга за възрастни, с такава по детски красива и цветна корица", призна при представянето Анна Стоянова - управител на книгарница "Хеликон".

На финала на вечерта, подсладена от шоколадовите изненади, измайсторени от Гергана и от захарните целувки, осигурени от домакините, бе изстрелян и въпросът: "Кой е принцът?". "Как кой? Той е най-добрият човек на света", категорична е Гергана Янчева.

Всяка книга се продава с ръчно изработено бижу от Маргарита Стайкова. "Аз съм принцеса... и това не подлежи на обсъждане" е издадена от "Знаци".