IMG_6465

IMG_6465

Царево с нов заместник-кмет Георги Лапчев благодари на досегашния си заместник за съвместната работа. "Смятам, че действахме като екип и направихме кардинални промени в стила на работа тук. Две години по-късно имаме силна и ефективна администрация. Добре свършената работа не ми дава възможност да искам от Васил Каридков да продължава да неглижира  личните си ангажименти и да работи само за общината", каза кметът Лапчев по време на заседание на Общинския съвет в града.Stanislav_Dobrev

"Влязох в политиката през пролетта на 2001г., когато заедно с група приятели и съмишленици решихме, че е време младите и кадърни хора в Ахтопол да имат реална възможност да изказват мнението си и да оказват ефективно влияние върху управлението на най-южният ни черноморски град. Въпреки икономическата криза и ужасното наследство, което наследихме от предишната управа, успяхме да изправим общината на крака и уверено гледаме напред, където ни очакват милиони европейски средства и по-добър и достоен живот", каза Каридков. Той допълни, че остава част от отбора, с който "успяхме да направим промяната в община Царево възможна".

Новият зам.-кмет на община Царево Станислав Добрев е роден на 24 май 1982 г. в Царево. Дипломиран инженер е от Университета по архитектура строителство и геодезия "УАСГ" - специалност "Геодезия". До момента е изпълнявал длъжността началник отдел "Архитектура, градоустройство, и управление на собствеността" в Община Царево.