"Черноморец-Бургас" пуска в продажба абонаментни карти 4-те вида карти гарантират точно определено място на официалната трибуна, където има 1 200 седалки. Златната карта струва 1 800 лева и осигурява запазено място във VIP ложата на крелсо  RECARO, запазено място в бизнес залите /с включен кейтъринг/, ваучер за фен-магазина и запазено място на паркинга.

Сребърната карта е на цена 1 500 лева и гарантира запазено място в ложата на кожена седалка, запазено място в бизнес залите /с включен кейтъринг/ и запазено място на паркинга.

Бронзовата VIP карта на стойност 1 000 лева осигурява място на пластмасова седалка /тип Байерн Мюнхен/ и ползване на кейтъринг.

Синята карта струва 300 лева и позволява да се купуват храни и напитки срещу заплащане на място.

Освен 4-те вида VIP карти ще се продават и два други вида клубни карти за места извън официалната трибуна. По 90 лв. ще струват картите за седалките в сектор "А" /блокове 1, 2, 7 и 8/, който е от страната на официалната трибуна. За всички други места на стадиона цената на клубните карти ще бъде 80 лв.

Картите важат както за всички домакински срещи на "Черноморец -Бургас" от първенството на "А" група, така и за мачовете на „Лазур” от турнира за купата на България.

На мача с "Левски" в неделя на стадион "Лазур" ще има урни, в които желаещите могат да направят своите заявки за карти от различните видове. За тази цел всеки ще получи флаер, на който подробно може да опише своето желание за мястото и вида на картата, която желае да притежава.  Хората ще бъдат потърсени по оставените координати и ще бъдат снабдени с карти.