Cvetya2

Cvetya2

Chernomorie-bg стана на 3 години

които ще ни поднесе тя.

"Медията е създадена преди три години, в един от най-благоприятните периоди между новолуние и първа четвърт на 24.07.2009 година.

Тогава е поставено началото на нещо ново и градивно. С много грижа и емоция под покровителството на "Рака",точно,когато луната е в естественото си разположение,в своя дом.

Вибрацията на 1, под която попада "Черноморие" е много силна и поставя началото на девет годишен цикъл на развитие. Всичко, което е планирано и добре обмислено е осъществено на точната дата 24.07.2009 г. Залога на 1 е сила, възможност и поле за изява.

От тогава са изминали три години на възход и развитие. Отчитайки това, мога да кажа, че е изминала една много успешна и градивна година. Година, в която професионално е постигнато много за разлика от предходните две. С удоволствие отчитам, че сте белязани от успеха и късмета. Разбирайте, че това не е даром, а се дължи на вашия 99%-ов труд и 1% талант. Аплодисментите, които не сте дочакали няма да закъснеят. Продължавайте да залагате на партньорските взаимоотношения и не се притеснявайте да си поставяте все по-високи цели.

СЪВЕТ - Не бъдете максималисти и не налагайте своята гледна точка. Читателят сам ще ви оцени.

ПРОГНОЗА ЗА 2012 година:

На 24.07.2012 г. влизате в година на реализация. Обърнете се назад и вижте дали всичко, за което мечтаехте, като професионалисти и дали идеите ви са са реализирани. През годината ще "берете плодовете" от положения труд през предходните три. Отчетете пропуските, които сте направили, поправете ги и си дайте сметка дали годината е благоприятна за вас. Ако е така, започвате нов цикъл с голям старт, но ако не ви удовлетворява постигнатото до сега, извлечете поуките и не ги повтаряйте в следващите 9 години.

Пожелавам ви висок заряд и бъдете здрави! Красота и неповторимост във всеки написан ред!

Честит рожден ден Черноморие!".