DSC0507

DSC0507

Дариха екипировки за 20 000 лв. на 24 градини

най-малките футболисти ще учат с по голямо самочувствие футболната азбука в продуктивната футболна школа. Сега от 28 април до 13 май включително ще се проведе поредния масов детски турнир на който подрастващото поколение ще облече ушитото. "За нас е удоволствие да помогнем за такава кауза която няма комерсиална цел. 

DSC0531
Виждаме нещо страхотно и Бургас трябва да се гордее с тази школа която израства в обещаващи темпове. Даже по времето на т.нар. златен дъжд при Красимир Балъков в "Черноморец" е нямало подобна проява", споделиха единодушно Дейвид Кауърд и Мартин Дяков от двете фирми-дарителки. Дяков е бивш президент на "Нефтохимик" и отлично осъзнава какво би подействало позитивно на всеки футболист, без значение от възрастта.

"Горди сме, че бяхме сред първите където футбола навлезе в ударни темпове. Доказано е, че когато се работи правилно то резултатите не закъсняват", каза пък директорката Стоянка Атанасова на ОДЗ "Иглика", която лично да приеме дарението от господата.

Предстоящият турнир организиран от ДФК "Звездичка", община Бургас и БФС ще бъде уважен от спортния министър Свилен Нейков и шефа на футболния съюз Борислав Михайлов. Близо 1000 деца на възраст между три и девет годинки ще вземат участие в общо шестте кавлификации и финална фаза с спортните комплекси "Славейков" и "Изгрев". Новият момент е, че ще има и блиц турнир между ученици.