За да бъде той пълноценен, към всяка СПА терапия получавате подарък - още блажени часове релакс

За да бъде той пълноценен, към всяка СПА терапия получавате подарък - още блажени часове релакс

Декември по традиция е време за подаръци! Кога ако не сега е точният момент да се погрижите за себе си или близък? СПА център "6th Sense" ви кани да организирате своя съвършен СПА ден. За да бъде той пълноценен, към всяка СПА терапия получавате подарък - още блажени часове релакс! Какво да направите?

1. Изберете терапия

Ритуал Полинезия - релаксиращ ритуал, който ще ви отведе на брега на екзотичен остров. Ексфолиацията с бял пясък, морски соли и кокосови черупки и ваната разказват истории за слънчеви ласки и лазурно море. Финалът е масаж с топли пясъчни торбички.

Ритуал Индосеан - магическо пътешествие из Ориента. Потопете се в тайните му с екзотични пилинг, вана, разкошен масаж и богата маска за тяло.

Ритуал Арктическо чудо - събира в едно топло и студено за събуждане и ревитализиране на сетивата, стимулиране на кръвообращението и отпускане на мускулите. Включва вана, пилинг и масаж.

Терапия за господа Thalgo - комбинация от вана и масаж специално разработена за мъже от световния лидер в СПА козметиката с морски адрес Thalgo.

Арома терапия българска роза - изкусително предложение с български адрес. Пилинг, маска, вана и масаж, които подхранват, омекотяват и нежно ароматизират кожата.

Възстановителна цитрусова антиоксидантна терапия Natura Bisse - страхотна комбинация от вана, пилинг, маска за тяло и релаксиращ масаж с ароматна портокалова есенция - за сияйна и здрава кожа.

О2 Body Perfection - мощен регенериращ кожата ефект осигурен от хидратиращата терапия на луксозния испански бранд Natura Bissé

2. Получете подарък към терапията - "6th Sense" ви подарява безплатно използване на термалната зона, за да добави още часове блаженство за истински пълноценен и продължителен СПА ден! На ваше разположение са: басейн с размер 12 на 20 метра и постоянна температура 28-30 градуса, джакузи, солено езеро, парна баня, финска сауна, аромасауна, ледена купа, зала за релакс.

Сложете студа и късната есен на пауза, поне за ден. Подарете на себе си или близък човек разкошен СПА ритуал и се възползвайте от всички предимства на термалната зона на СПА център "6th Sense". Време е за СПА!

За повече информация: СПА рецепция +359 56 910 913

"6th Sense" е част от гранд хотел и СПА "Приморец" - Бургас.