Пролетният благотворителен бал ще се проведе в гранд хотел и СПА Приморец

Пролетният благотворителен бал ще се проведе в гранд хотел и СПА Приморец

Кметът на Бургас Димитър Николов ще бъде патрон на Пролетния благотворителен бал, който ще се проведе на 11-и май в гранд хотел и СПА "Приморец". Събитието се организира от бизнес дами от морския град. Целта му е събиране на средства за закупуване на нова озвучителна техника за Държавна опера - Бургас. Вечерта ще предложи богата музикална и танцова програма, дело на артистите от културната институция. Глас в полза на благородната кауза ще извисят великолепната оперна прима Еделина Кънева и трио "Тенорите".

"Нека помогнем музиката да не замълчи" - призовават дамите от Инициативния комитет на организаторите Видка Вълчева, Марина Бошнакова и Ваня Чолакова. Новата техника ще позволи разгръщане пълния потенциал на Държавна опера - Бургас и нейните артисти, в момента възпрепятстван от техническите пречки, които създава морално остарялата техника от 80-те години на миналия век, налична към момента.

Куверта за вечерта е на стойност 130 лева за гост. Част от средствата генерирани от входни такси ще бъдат дарени за каузата на Пролетния бал. Вечерта ще включва различни благотворителни инициативи. Добре дошли на събитието са всички желаещи. Присъствие може да заявите на телефон: 0888731956; 0888206732; 0887933033