Andi

Andi

Две бургазлийки се снимаха с вокала на "Editors"

се разходи необезпокояван заедно с колегите си из фестивалното градче, разположено на Централния плаж в Бургас в събота вечерта. Минути, след участието на групата, музикантите тръгнали към една от сцените. В този момент, на разстояние зад тях вървели Андриана Андреева и Радостина Ценова. "Двете с Радост си говорихме, че мъжа много прилича на Том Смит.Radost И се оказа, че е точно той. Аз насочих апарата за папарашка снимка и ги "излових" в гръб", разказа Андриана пред репортер на Chernomorie-bg.com. Тогава вокалът на "Editors" се обърнал към двете и ги попитал: "You wanna picture?" (Искате снимка?). Последвал положителен отговор и Андриана, и Радост се снимали с Том Смит.

Двете бургазлийки са запалени меломани. Не са пропуснали нито едно издание на "Spirit of Burgas" досега. Часове, след като се снимали с британския музикант, те споделили снимките в профилите си в социалната мрежа.

Британската група е една много популярна в момента на Острова. Групата се раздаде докрай на фестивала и зарадва с изпълненията си меломаните.

Снимки Личен архив