Dvijenie_21-_1

Dvijenie_21-_1

Движение 21 с кандидат-кмет и листа в Бургас Секлемова подаде днес в Общинската избирателна комисия Бургас документи за регистрация на кандидат-кмет и листа с кандидати за съветници. Тя бе придружавана от кандидата за кмет - Аргир Гилмановски (на снимката) и част от общинските съветници. 

"Символиката на днешния ден е търсена умишлено, защото ние сме независима партия и се водим единствено от обществения интерес. Познавате лидера ни - Татяна Дончева, която многократно е доказала, че при нея за задкулисие не може да става дума. Това е и фундаментът, на който сме стъпили- да присъстваме в политиката на града по чист начин", коментира Секлемова (на снимката вдясно), която е и водач на листата. Веднага след нея е кандидатът за кмет на партията Аргир Гилмановски. Списъкът продължава с хотелиерката Румяна Гюркан и с експерта по европейски проекти Росица Младенова. Сред предложенията за съветници на "Движение 21" се открояват имената и на главния готвач на бургаски хотел - шеф Мавров, както и на известните бургаски адвокати Мариела Суанска и Драгомир Ошавков. 

Секлемова е категорична, че след тези местни избори съставът на общинския съвет трябва да е пъстър и "Движение 21" има какво да предложи на бургазлии.

Ето и листата за общински съветници в Бургас: 

1.Христина Златева (Секлемова)

2.Аргир Гилмановски

3.Румяна Гюркан

4.Росица Младенова

5.Станимир Пехливанов

6.Ирена Михайлова

7.Мариела Суанска

8.Драгомир Ошавков

9.Виолина Райнова

10.Лъчезар Лечев

11.Анастасия Пенчева

12.Георги Павлов

13.Марияна Георгиева- Панчова

14.Стоян Мавров

15.Дончо Маринов

16.Тодор Циков

17.Красимир Мамаров

18.Димка Иванова

19.Илиян Конакчиев

20.Иван Крумов

Галерия