SexSahar

SexSahar

Елена дава съвети в "Sex без захар"

Постановката е сценичен вариант по пиесите "Секс, благодаря! Ах какви удоволствия!" и "Да си дебел е красиво" на Борислав Петранов. В "Sex без захар" Петров си партнира с Флеминг. Сценографията е на Петър Митев.

Актрисата Елена Атанасова ще забавлява бургазлии с играта си в моноспектакъла, който ще играе на 29-ти май на сцената на Кукления театър в морския град. В този спектакъл няма голи сцени, няма секс, но има много смях с усещането за горчивина, присъща за комедиите на Дарио Фо.

Ефектното заглавие "Sex без захар" е на втория моноспектакъл на актрисата Елена Атанасова. Тя вече е получила "Аскеер" за изгряваща звезда с "Дневникът на Бриджит Джоунс" (2003 г.). Представлението се играе на сцената на Драматичен театър - Пловдив.

"Публиката го приема много радушно. То е в две части. Първата е от типа "one man show", в която по много парлив и деликатен начин, в същото време, зачекваме едни теми за секса – какво знаят мъжете, жените, какви са заблудите около тази така приятна тема за разговор. А втората част е от пиесата "Да си дебел е красиво", по която е направена пак компилация. И там вече нещата са в друга плоскост, т.е. По-сериозни, по-драматични, но пак с чувство за хумор", разказва Елена.
В "Sex без захар" става дума за двете най-важни теми на нашето време: сексът и тлъстините. Отвсякъде ни засипват от сексуални съвети и предложения за диети. Но казват ли ни те истината? Не! В тази искряща комедия ще научите най накрая абсолютната истина за това и може би след представлението ще напуснете театъра променени.

Билети за спектакъла се продават на касата на Бургаска опера. Справки на телефон: 0894/898-098.