Евтим Милошев изнесе лекция пред варненски студенти за професията продуцент

Евтим Милошев изнесе лекция пред варненски студенти за професията продуцент

С лекция на тема "Професия "продуцент" - умения, талант и предприемачески дух" бе дадено началото на обучението в магистърската програма във варнеския университет "Черноризец Храбър". Лектор бе един от най-успешните продуценти у нас Евтим Милошев, който запозна широката аудитория с професията на продуцента и нужните знания, умения и талант. "Вярвайте на мечтите си!", така се обърна към присъстващите в залата Милошев. "Тази среща за мен е специална, защото нашето общуване има смисъл и послание", сподели още той.

В представите на хората продуцентската професия се свързва с успеха, но зад този успех се крие сериозен труд, категоричен е Евтим Милошев. Според него продуцентът трябва да разбира от финанси, да може да управлява хора, да бъде и малко психолог, за да работи успешно с егото на талантите. Той е един вид краен авторитет, който обединява и управлява всички творчески и нетворчески процеси. 
Милошев отговори на въпросите на аудиторията и коментира още различните етапи на реализация на аудио-визуално съдържание, уменията, които създават нови бизнес модели, смелостта да си "пионер“ в това, което правиш и да вярваш на мечтите си, въпреки средата и въпреки обстоятелствата.

"Намерих смисъл в поканата на Варненския свободен университет, защото това е двустранно общуване и ако аз мога да ви създам мотивация, желание или интерес, утре ще има подготвени хора, с които да работя", каза още Милушев.

В рамките на публичната лекция на Евтим Милошев стана ясно, че средствата, предвидени за участието му като лектор ще бъдат дарени за две стипендии за обучение в магистърската програма "Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство“, където от тази учебна година той е преподавател по дисциплината "Подуцентство".

 

Галерия