DSC_7591

DSC_7591

Гергьовден раздаде 350 порции с курбан в Бургас

бяха заедно с коалиционните си партньори, с които ще се явят заедно на изборите за Европейски парламент този месец - ВМРО, ЗНС и "България без цензура".

DSC_7525DSC_7609

Почетният председател на "Движение Гергьовден" - Любен Дилов-син дойде специално от София, за да се включи в акцията в Бургас. Заедно с Калина Крумова - председател на "Евромайки", двамата хванаха черпака, за да раздават курбан за здраве на бургазлии. Десетки жители на морския град се събраха на алеята в Морската градина, за да опитат от агнешкия курбан. "Раздаваме курбан в Бургас от 2003 година", каза областният лидер на гергьовците и именик Георги Маринчев.

"Днес на още шест места в областта ще бъде раздаден курбан за здраве от името на коалиционните партньори", допълни Калина Крумова и не пропусна да поздрави имениците, които празнуват днес.

"Тази година курбана съвпада с европейските избори. Ние винаги сме били заедно със земеделците и ВМРО. Този път ще разчитаме и на енергичното присъствие на България без цензура и "Евромайки". Излизането от всяка ситуация има три избора - два очевидни и един интелегентен. Дано сме направили интелигентния избор този път", каза Любен Дилов-син.