DSC_7178

DSC_7178

"G.R.A.S." заснеха клип към "Как да ти кажа"

конкурс за песен "Бургас и морето". Музиката и аранжиментът на рок баладата са на Светослав Михайлов, а текстът е на Стефка Емилова, която изпълнява и парчето. Днес музиказните от групата представиха видеото. То е заснето от Виктор Налбантов. Снимките са направени в Бургас и околностите. Предстои клипът да бъде промотиран и в национален ефир.DSC_7193

"С него подкрепяме кандидатурата на Бургас за столица на културата през 2019 година", каза Светослав Михайлов. Той призна, че идеята за видеото се родила още преди да спечелят конкурса "Бургас и морето". За реализацията на проекта им помогнали приятели, които финансирали снимачния процес.

В момента групата работи по следващия си албум. "Няма да бързаме да го издаваме", уточни Георги Русев. Музикантите искат всяка песен в него да бъде изпипана откъм звучене, текст, аранжимент. "Ще подходим малко различно от работата ни досега. Всеки член на групата ще има възможност да помисли върху отделните песни преди да ги запишем и станат факт", допълни Светослав Михайлов.

Това ще бъде четвъртият албум на групата. За пет години "G.R.A.S." са издали три диска. В групата в момента свирят - Светослав Михайлов, Георги Русев, Атанас Миларов и Стефка Емилова - вокал.

http://www.youtube.com/watch?v=lEdVu0d2VY4