Iliana

Iliana

Илиана Асенова: Случката беше срамна, видяха я и граждани

на разправията". Това каза следовател Илиана Асенова от отдел "Следствен" на Варненската окръжна прокуратура по повод скандала между нея и Димитрова в сградата на институцията.

В Софийска градска прокуратура има наказателно производство срещу Илиана за нанесена лека телесна повреда на колежката й, която й се пада началник. Срещу Асенова е образувано светкавично и дисциплинарно производство. Тя обаче твърди, че била разпитана за случилото се седмица след инцидента, при който Станимира нахлула в стаята й и започнала да й крещи и да я обижда. Повод било написано обвинително заключение от Асенова, че няма да предаде на съд обвиняем(и) по водено от нея разследване.
Станимира Димитрова й крещяла, че не си върши работата, като аргументи се опитала да вкара и ритници. Недоволна от следовател Асенова всъщност била прокурорка от Варненската районна прокуратура. Според следовател Асенова, при разпрата не са й нанесени телесни повреди, но от месеци ходи по лекари, защото началничката направила живота й невъзможен.

Днес+