OU_Kodjakafaliyata

OU_Kodjakafaliyata

Изтича срокът за директор на новото школо в Бургас Коджакафалията" в Бургас. Конкурсът за избор е обявен от Община Бургас. Кандидатите трябва да са с ясна визия за развитие на учебното заведение и стремеж за въвеждане на иновативни методи и високи стандарти на преподаване. Той трябва да може да вдъхновява учителите и учениците за създаване на иновативна среда и нова училищна култура, както и да изгражда успешни и активни личности с необходимите знания, умения и компетентности.

Кандидатстването за работното място ще се осъществява изцяло по електронен път. Всички изисквания и критерии, както и заявлението за участие в конкурса /Приложение 1/, вече са качени на официалната интернет страница на Общината - www.burgas.bg в раздел "Кариери".

"В момента се разработва въпросник с казуси, с които ще бъдат препитвани кандидатите. Изпитът ще се проведе по време на меджу срочната ваканция, за да имат възможност всички да се подготвят за препитването", каза пред "Черноморие" Йорданка Ананиева - заместник-кмет по образование в Община Бургас.