Актрисата ще представи книгата си на специална вечеря

Актрисата ще представи книгата си на специална вечеря

Катерина Евро ще представи в Бургас кулинарната си книга "Тетрадка за рецепти и спомени". Премиерата е на 19-и април от 19:30 часа в гранд хотел и СПА "Приморец". Събитието ще представлява близка, непосредствена среща със звездата от "Оркестър без име" на вечеря, която ще представи ястия по нейни рецепти. Менюто ще бъде в четири степени, а неговата авторка ще оживи събитието с много разкази, спомени, случки от своя живот.

"Тетрадка за рецепти и спомени" е топла книга, събрала един живот и цял кулинарен свят. Автобиографичното четиво показва колоритната актриса от детството ѝ до наши дни. Архивните фотографии и спомените, се редуват с рецепти от кухнята на Катето, групирани в тематични раздели.

"Книгата е без нито грам претенция, а рецептите са прости но вкусни, като включените спомени", пише в предговора Милена Попова. После, споделя виждането на Катерина Евро за храната: "Смисълът и магията на добрата храна е да я споделиш с приятели. Няма по-голям кеф за мен, да ме похвалят с пълна уста на масата".

Заповядайте и вие, на среща с Катето Евро и нейния вкусен свят. Срещата ще бъде непосредствена и близка, а храната - вкусна и разнообразна – точно като живота.

Цена на куверт за специалното събитие: 54.00 лева на човек.