MBus3

MBus3

М-Бус с отстъпки за линиите до Велико Търново и Плевен Отстъпките варират в диапазона от 15% до 40% и влизат в сила от 29-и април, Разпети петък.

"Въвеждаме по-ниските цени като жест за  празника, за да може повече пътуващи да се възползват от тях. Решихме да намалим цените по отдалечените дестинации на база на анализа, който направихме, както и заради понижените цени на горивата", заявява управителят на "М-Бус" Румен Христов. От "М-БУС" ще се постараят празничните цени да останат максимално дълго, като това зависи и от интереса на пътниците по двете направления.
Важно за клиентите е да знаят, че паралелно с намалението, могат да се възползват и от досегашните отстъпки  при  закупуване на двупосочен билет. При връщане в рамките на 24 часа неговата цената е с 15% по-ниска, а когато е отворен, с възможност за посочване на датата на връщане в рамките на седмица,  намалението е 10%.
Автобусите за Плевен и Велико Търново тръгват от автогара "Запад" в Бургас. Повече информация за разписанията пътниците могат да получат на тел.: 088 5760900088 5760900 (каса на автогара "Запад"), всеки ден от 06:30 до 18:00ч.