"Mango Duende" откриват Музикална сцена в Бургас "Mango Duende" е сформирана през 2006 г. Тя изпълнява латино музика от всички  региони - Куба, Аржентина, Перу, Пуерто Рико.

В репертоара на групата са включени изпълнения на  песни от Буена Виста, Тито Пуенте, Селиа Круз, Ектор Лаво, Рубен Бладес, Чучо Валдес и др.

Членовете на "Mango Duende" са професионални музиканти, завършили музикална академия, носители на множество национални и международни музикални награди, които са пленени от темперамента и характера на тази гореща музика. В групата свирят Алекс Линарес – Перу - вокалист и един от нейните създатели, Теодор Петков клавишни инструменти - млад талант, който е свирил с най-добрите музиканти като Милчо Левиев, Вилислав Стоянов, Борис Таслев - бас китара - свири латино музикатa oще от идването и в България. Свирил е в много групи с кубинци аржентинци и сега с перуанец. В групата свирят още Христо Ганев - конки. Възпитаник на Музикално училище Бургас. Той заедно с Алекс основават групата. Христо започва да се занимава с перкусии през 2004. Свирил е с имена, като Франки Моралес, Ерман Оливера, Робин С, Дана Рийс. Борислав Бояджиев свири на тимбалес. Чрез интересно запознаство с кубински музиканти тук в България Борислав започва да се занимава с тимбалес. Той е свирил с имена, като Луисито Розарио, Рейди Бризуела, Акага, Графа. Тодор Бакърджиев свири на тропмет. Той експериментира - свири дажз, би-боб, функ, латино-функ, пънк, биг-бендова музика. Бил е солист на "Биг-Бенд радио оркестр". Кирил Зефиров - тромбон. Кирил е от това поколение музиканти, който правят музиката посланник. Свирил е с музиканти като Франки Моралес, Джими Бош, Де Фаз. Киро е член на Брасс Асоциация.

Концертът е тази вечер от 19.00 часа в Танцовата академия.