VIP2

VIP2

Мариан Вълев става ВИП на сцената

– хитово и зверски любопитно. Моноспектакълът е по текст на нашумелия и вече утвърден автор Ерик Богосян. Оригиналното заглавие на пиесата е - "Wake Up and Smell the Coffee". До сега спектакълът се играе при огромен интерес на световните сцени, но както се досещате - Мариан Вълев му придава онази емоционалност и неподправен стил, заради която го обичаме.
"ВИП" комбинира стихийния талант на Мариан Вълеви драматургията на Ерик Богосян по-възможно най-сполучливия начин. Най-любопитното е, че за първи път в кариерата си актьорът участва в моноспектакъл. Той излиза сам на сцената и приканва публиката да се впусне в приключението, на което го отвежда гениалния текст. Именно на Ерик Богосян дължим шедьовъра "Секс, наркотици и рокенрол", който се играе пред препълнени зали по света и у нас в продължение на десетки години. Във "ВИП" - комедията и драматичните прозрения се редуват, сместват и доизграждат. Измежду множеството усмивки се прокрадват сериозни изводи и проблеми, за които всеки от нас е търсил изход. Прозренията за човешката природа са поднесени в стила на Вълев, подправени с преливащото чувство за хумор на Богосян. След "ВИП", катарзисът не само на Мариан Вълев, но и на зрителя е гарантиран.
Актьорът вече спечели уважението, одобрението и най-вече сърцата на българите с разтърсващата си емоционална откровеност и дълбока съпричастност на сложните събития в родината. И то не само със силна човешка и гражданска позиция, но и с многопластовите герои, в които се превъплъщава. Първо ни накара да потръпнем от ужас с образа на Синатра от "Лов на дребни хищници". След което с лекота плени любовта на публиката с ролята на Куката в култовия сериал "Под прикритие". И все пак той не е Куката от "Под Прикритие", и Красавеца от "Граница" не е и Синатра от "Лов на дребни хищници" – той е Мариан Вълев и ви кани на първия моноспектакъл в кариерата си.

Премиерата е на 12-ти декември от 19.00 часа в залата на ДНА в Бургас. Билети на касата.