DSC_2182

DSC_2182

Милева: НС не ми липсва, но има недовършена работа

в листата на ГЕРБ за 43-ти парламент във Втори многомандатен избирателен район Бургас. Партията вкара петима депутати от тук. След като водачката на листата Ивелина Василева стана министър на околната среда и водите, нейното място в сградата на жълтите павета зае шестият в листата - Румен Желев. Партията загуби един мандат тук, заради преразпределението на гласовете.

"Трябва да има мандатност за кметове и за депутати, за да може, каквото е започнато да бъде свършено. Трябва да бъдат финализирани промените в Закона за здравните заведения и да има централна субсидия за отделенията по съдебна медицина", категорична е тя. Д-р Милева, която е съдебен лекар, вече оглавява отделението в бургаската болница. Тя се яви и спечели конкурса през миналата година. Д-р Милева се върна на работа в болницата веднага, след като бе разпуснат 42-ят парламент и участва активно в предизборната кампания в региона.

"Нямам партийни амбиции. Депутатството не е професия", категорична е тя. И продължава да работи активно със структурите на ГЕРБ в двете общини, за които отговаря - Поморие и Айтос. И на двете места има кметове от ГЕРБ.