DSC_8329

DSC_8329

НФСБ подкрепя двама кметове на ГЕРБ

в две морски общини - Созопол и Приморско. Това обяви днес лидерът на партията Валери Симеонов. От Националният фронт за спасение на България издигат за кмет на община Бургас д-р Бойко Миразчийски, в Камено - Иван Кузманов, в Несебър - Алескандър Александров, в Поморие - Даниела Радева, в Айтос - Деян Тодоров, в Карнобат - Георги Желев, в Руен - Димитър Марчев, в Царево - Дико Диков, в Сунгурларе - Мариян Чолаков, в Малко Търново - Миро Бараков, в Средец - Живко Гърков. В Средец кандидатурата на Гърков е издигната от коалиция "НФСБ - СЕК".

В две морски общини - Созопол и Приморско НФСБ ще подкрепи настоящите кметове на ГЕРБ и кандидати за нов мандат - Панайот Рейзи и Димитър Германов. "Те са успешни кметове и затова заставаме зад тях", обясни Симеонов.DSC_8137

В национален план НФСБ, като част от коалиция "Патриотичен фронт", подкрепя управлението на премиера Бойко Борисов (ГЕРБ). Подкрепата за кмета на Созопол Панайот Рейзи обяснява и появата на Валери Симеонов в морския град преди броени дни (на втората снимка). Тогава заедно с министър-председателят Борисов, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и кметът на Созопол Рейзи, Симеонов преряза лентата на откриването на пречиствателната станция в града.

Галерия