Новогодишен турнир в Несебър събира пари за болни ученици рекорден брой участници. В състави 5+1, разпределени в 3 групи, 13 отбора от Несебър и съставните селища на общината мериха сили на изкуствените терени на градския стадион в продължение на два дни. След мачовете в предварителния кръг бяха оформени 2 групи по 3 отбора, които излъчиха  финална четворка. На финала "Месамбрия" победи с 2:1 "Елметро", а в спора за третото място "Черноморец" се наложи над "Мечо Пух" с 4:2.

За най-добър футболист на турнира бе обявен Деян Стоянов от "Месамбрия", най-добър вратар е Деян Моев от "Мечо Пух", най-добър защитник - Димитър Попов от "Червените дяволи", а голмайстор е Стойко Стоянов от "Елметро".

Турнира се проведе под патронажа на зам.-кмета на Община Несебър Янаки Стоянов, който е и председател на Клуба на сеньорите към общинската организация на ГЕРБ в Несебър.

Освен грамоти и плакети за отличилите се в турнира, за отбора на "Месамбрия" завоювал първото място, бе определена парична премия от 1 000 лева. С единодушно решение футболистите решиха да дарят премията си са несебърските ученици Евгени Банов и Станислава Василева, които се намират в изключително тежко здравословно състояние.

В навечерието на Коледа на благотворителен базар в СОУ "Любен Каравелов" бяха събрани 1777,77 лева със същата цел.

Максим Момчилов