CNST_Burgas

CNST_Burgas

Община Бургас търси с конкурс детегледачки

от семеен тип, разположени в комплекс "Меден рудник", комплекс "Лазур" и квартал "Ветрен". Минималните изисквания, предвидени за заемане на длъжността са: образователно-квалификационна степен - средно образование. Кандидатите трябва да бъдат безработни лица, с регистрация в дирекция "Бюро по труда". Допускат се и работещи към момента кандидати с регистрация в дирекция "Бюро по труда" като работещи лица, активно търсещи работа.

Размерът на основна заплата, определена за длъжността - 425 лева.

Конкурсът ще се проведе на два етапа - оценка на допустимост на кандидатите по документи и събеседване.
Необходими документи за кандидатстване са - заявление в свободен текст до кмета на община Бургас, автобиография, копие от документи за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация или правоспособност, копие от документи, удостоверяващи продължителността  на професионалния опит - трудова книжка, осигурителна книжка, служебна книжка и др., служебна бележка, удостоверяваща актуална регистрация като безработно лице в дирекция "Бюро по труда".
Документи се примат на адрес: Община Бургас - улица "Александровска" № 26, деловодство, в срок до 17.00 ч. на 5-ти август 2014 г.
На одобрените лица ще бъде предложен срочен трудов договор с пет месечен изпитателен срок.