Морската община ще представи възможностите за туризъм. Снимка Архив Черноморие-БГ

Морската община ще представи възможностите за туризъм. Снимка Архив Черноморие-БГ

Община Царево ще се представи на тазгодишното изложение "Вашата ваканция", което ще се проведе на 12-и и 13-и април в изложбен център "Флора" - Бургас. Туристическата борса се организира за 16-и път от Бургаска регионална туристическа асоциация и се провежда под патронажа на Министерство на туризма, с подкрепата на областния управител на област Бургас и Община Бургас.
Община Царево ще има свой щанд на морска тематика, който ще бъде аранжиран от специалисти в областта на обзавеждането.
Заедно с представянето на календара в областта на културата за "Сезон'2018"-та и предстоящи фестивали на територията на общината, Царево ще покаже и ролята на добрите политики на Общината в развитието на туристическия продукт, възможностите за вътрешен туризъм и израстването на кадрите в туризма.
Новите туристически обекти и маршрути ще бъдат представени в Бургас, както на туристическите фирми, така и на гражданите и гостите на града, които избират да почиват в страната. И учебните заведения ще могат да заявят своите маршрути за учебни екскурзии и зелени училища.
Участниците в изложението ще представят възможности за масов, селски, екологичен, планински, приключенски и културно-познавателен туризъм.