DSC_4695

DSC_4695

Партии отменят събития в Деня на траур

ще бъде почетена паметта на двете жени, които станаха жертва на пороя излял се над града и региона. Националният трибагреник, знамената на ЕС и на Община Бургас ще бъдат свалени наполовина.

Първа ГЕРБ отмени планираните за 8-ми септември прояви.

Това направиха и от коалиция "България без цензура". "Във връзка със сполетялата ни трагедия и обявения от Община Бургас Ден на траур в памет на жертвите на водната стихия, коалиция "ББЦ" отменя всичките си предизборни мероприятия, планирани за 08.09 (понеделник), в това число и голямото откриване на кампанията, което трябваше да се проведе от 19.00 ч. в Бургас. Изказваме искрени съболезнования на близките на жертвите. Призоваваме всички членове и симпатизанти на партиите, участващи в нашата коалиция да се включат активно в отстраняване на щетите от наводненията по родните им места", казаха от ББЦ.

"Човек предполага – Бог разполага, казва народът и природата още веднъж ни напомни по характерния си жесток начин, че трябва да бъдем по-смирени и единни, както в ежедневието си, така и пред предизвикателствата на живия живот", допълни Георги Маринчев от "Движение Гергьовден" - коалиционен партньор на ББЦ.