DSC_1578

DSC_1578

Павел Маринов покани със своя картина за юбилей

покани приятели, съмишленици, кметове, политици и журналисти на празника по случай 50-я си рожден ден. Репродукцията на поканата е по картина, рисувана от юбиляряDSC_1535. Малцина от най-близките му приятели знаят, че Павел Маринов е изкушен от рисуването и посяга към четката и платното в най-трудните моменти. Тази своя страст той сподели и с екипа на Черноморие, който беше сред поканените на партито по случай рождения ден. Компас с пожелание за здраве и да не губи вярна посока получи рожденикът от най-морската бургаска медия.DSC_1549

Картини, пластики и други произведения на изкуството бяха сред подаръците, които гостите бяха приготвили за Павел Маринов. Подаръците вървяха и с искрените пожелания за здраве и късмет.DSC_1612 Кметът на община Бургас Димитър Николов, заместникът му Красимир Стойчев и кметът на община Малко Търново Илиян Янчев бяха сред първите, които поздравиха юбиляря. Сред поканените, уважили рождения ден бяха и кметовете на Поморие - Иван Алексиев и на Карнобат - Георги Димитров, областният лидер на БСП Николай Тишев,DSC_1597 общинският председател Евгений Мосинов, общинският съветник Йордан Георгиев, партийни другари, екипът на Областна администрация, лични приятели и журналисти поздравиха юбиляря.

За доброто настроение пяха Георги Дюлгеров и Гергана Великова,DSC_1609 а Стефан Баев за пореден път доказа, че е №1 зад пулта. Павел Маринов разряза тортата и вдигна наздравица лично с всеки един от гостите си. Празникът продължи до малките часове на нощта.