DSC_5377

DSC_5377

"Родени без любов" с финален концерт в Бургас

която го подпомога финансова. Ръка на формация "Петлите" и нейният ръководител - Георги Димитров отново подават фирми, организации, общини, за да станат факт концертите с участието на деца от бургаския интернат "Александър Георгиев - Коджакафалията" и Центъра за настаняване от семеен тип.

Чрез тези концерти, в които учасват и деца, които растат при ноормални условия, се интегрират подрастващите от социалните домове и им се дава възможност да се срещнат и общуват със свои връстници от цялата страна.

В концерта в Бургас ще участва и балет "Дюн", както и формация "Бляк стайл". На сцената ще пее талантливата Ивана - ученичка на Пени Стефанова. Тя е за първи път на една сцена с "Петлите", но сподели, че се чувства добре.

Освен концерта, "Петлите" ще участват и в два съвместни проекта с Нешка Робева и Иво Папазов-Ибряма. Децата ще танцуват на една сцена с трупата на Нешка Робева и заедно с Ибряма и неговия оркестър "Тракия". Концертът на Ибряма е на 11-ти август, а спектакъла на Нешка Робева - "Среща в спомена" е на 12-ти август. Средствата от продажбата на билетите на двата концерта ще отидат в подкрепа на "Петлите".