DSC_0272

DSC_0272

Румен Петков във Варна, избират областен лидер днес във Варна. Поводът е изборът на областно ръководство на партията. Това ще стане на областна конференция, която започва в 10.30 часа.

На закрито заседание бе структуриран 31-членния градски съвет на АБВ във Варна. Припомняме, че миналата събота на учредителната конференция на партияга в града за председател на градската организация бе избрана доц. д-р Миглена Темелкова, а градският съвет на организацията бе излъчен с таен вот. Именно от състава на структурирания миналата събота градски съвет, вчера бе избран и 13-членен съвет на председателя.
В съвета на председателя влизат четирима заместник председатели, секретар, петте председатели на рейонните организации в града и трима председатели на постоянно действащите към Градския съвет комисии.
За заместик председатели на градската организация на АБВ във Варна са избрани общинската съветничка от партията Галина Крайчева, която ще отговаря за връзките на партията с местната и държавната власт, Станислав Станишев,
който има собствен бизнес в сферата на земеделието и търговията е с ресор материално-техническо обезпечаване, Николай Гочев, идващ от частния бизнес, поема работата със структурите на гражданското общество и съсловните организации и Павел Николов - управител и съдружник в медицински център, ще поддържа връзката на АБВ в морската столица с бизнеса и работодателските организации. Четирите заместник председатели са сред учредителите на партията в града.
За секретар на градската организация на АБВ бе избрана Зорница Бецинска, която поема и медийната политика на организацията и връзката й с медиите.